Succesvolle verkoop en verhuur van vastgoedprojecten

Vastgoed-communicatie op data

Samen brengen we jouw markt in kaart


VOLT is een vastgoedstrategie bureau dat al bijna 9 jaar werkt voor ontwikkelaars. Met ons eigen platform Hartje Wonen helpen we bij het in kaart brengen van de markt. We zijn in staat om binnen een halve dag een website live te hebben om vervolgens de verse data van die specifieke locatie te verzamelen. We beantwoorden vragen zoals "Wie is de doelgroep?", "Wat wil de doelgroep en wat kunnen zij betalen?" en "Hoe pas ik mijn ontwikkeling daar zo goed mogelijk op aan?". Daarmee stellen we een passend strategieplan voor je op. Samen zorgen we voor maximale opbrengst van je vastgoedproject door Dynamic Pricing en Dynamic Profiling.


Een datagerichte benadering, pure creativiteit en plezier in ons werk. Daar krijgen wij energie van!


RECENTE CASES VAN VOLT


BLOK59

Eindhoven

NDSM

Amsterdam

Sixty5

Strijp-S, Eindhoven

Groot-Zuid

Groningen-Zuid

Wij zijn IN

Helmond

Lucent

Hilversum

Bartok

Arnhem

Warande

Zeist

Hartje Rijssen

Rijssen

DE JUISTE KOOPMOTIEVEN

Dynamic Profiling

Je doelgroep past zich continu aan. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat je continu kunt meten hoe die specifieke doelgroep nu precies denkt en wat de achterliggende koopmotieven zijn.

SNEL JE WEBSITE ONLINE

Hartje Wonen

Met ons handige platform Hartje Wonen kun je binnen een halve dag helemaal zelf je website in elkaar zetten. En meteen beginnen met het binnenhalen van de data van je doelgroep. Wel zo handig! Hoe?

MAXIMALISERING OPBRENGST

Dynamic Pricing

Ook zo benieuwd welk bouwnummer populair is en welk nummer helemaal niet? Handig om in een vroeg stadium te weten. Zo kun je alle marketing zetten daar waar nodig. En je omzet maximaliseren.

VOLT werkt o.a. voor:

Contact

Team Volt BV | Reintsweg 7 | 7468 RT ENTER | 06 - 417 71 476