Platform inclusief databeheer van jouw project!

Hartje Wonen, ons platform

Wil je zelf aan de slag met ons platform Hartje Wonen en zo snel en efficiënt de communicatie rondom een vastgoedproject regelen? We leggen graag uit welke stappen je dan doorloopt tijdens een project.

Binnen 3 uur zet je een one-pager online
Het mooie van Hartje Wonen is dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Je bent niet meer afhankelijk van webdevelopers als je ergens mee aan de slag wilt. Binnen 3 uur kun je namelijk zelf een one-pager online zetten die als landingspagina dient voor je project. Hiermee verzamelen we de data van je doelgroep, inclusief hun woonwensen. Uiteraard kun je de one-pager uitbreiden met achterliggende pagina's. Onbeperkt! Jij bent de ontwerper!

Campagne opzetten om aanmeldingen te krijgen
Nu is de volgende stap dat je geïnteresseerden naar de one-pager krijgt. De campagne hiervoor kun je op heel veel verschillende manieren invullen. Maar daar helpen we je natuurlijk graag bij!

Analyseer de data
Nu je alle data van échte geïnteresseerden hebt verzameld, is het tijd om samen deze data te analyseren. Hiermee kun je bepalen hoe je het project optimaal kunt communiceren, zodat het optimaal aansluit bij de doelgroep. Zo maak je de vastgoedmarketing veel scherper.

Probeer het zelf!
Sneller woningen verkopen, efficiënter communiceren met je échte doelgroep. Dat is wat Hartje Wonen je kan bieden. Daar word jij blij van, toch? Probeer het zelf eens: mail naar info@hartjewonen.nl en we zorgen dat je ermee aan de slag kunt.